Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo SUV?!? YES - 2013 in US!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    4м джип - то това е жив Голф + .. и какво му се прехласвате като е маскиран с каросерия на Жулиета отгоре, ясно е, че няма да изглежда така.
    При тва с жанти от 159
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Ми просто не са Фиат. Фримонт е Крайслерче, базирано на платформа на тази на Мицубиши Аутлендър и Пежо някакво си, а Седичи си е честокръвно Сузуки, ма ако е дизел, поне мотора е фиат.
      Не че нещо, ма Фиат сами СУВ не могат да си направят.
      Сигурно и Кампаниолата е правена на базата на нещо друго ма и там поне двигателя е Фиат,а за тия другите изцепки ,си прав колега единственото хубаво нещо е ЖТД мотора на ФИАТ.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

След многогодишни "напъни" най-после заснеха може би първото "муле" на кросоувъра на Алфа ромео :http://automedia.investor.bg/a/0-nac...a-si-krosovyr/
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Не ми изглежда добре с камуфлажа, а и въобще не мисля, че Алфа трябва да правят SUV-та.

Comment

То си пише, че мулето е фиат 500L - тоест ще е доста различно на външен вид
            Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от DobriRq Покажи съобщение
              Не ми изглежда добре с камуфлажа, а и въобще не мисля, че Алфа трябва да правят SUV-та.
              Добре, че не те питат, защото именно грозните СУВ-ове измъкнаха Порше от блатото и сега продават предимно камиони Закъсняха доста, но това е друга тема...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Какви сувове мувове...Фиат да си върнат у производство старата Панда...бай Георги с нея ни измъква един по един на едно село от поляната с Пандата му,пнеже се правихме на мъже с разни субарота и тойоти...

Comment

Първоначално публикувано от DobriRq Покажи съобщение
                  Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Добре, че не те питат, защото именно грозните СУВ-ове измъкнаха Порше от блатото и сега продават предимно камиони Закъсняха доста, но това е друга тема...
                  То може много работи да не мислим, мене ако питаш и БМВ и Порше не трябва да правят СУВ, ама в момента това е най-преспективния сегмент. По-добре да напарвиш добър СУВ и марката да върви напред, отколкото нищо да не правиш докато другите вървят напред. В края на краищата времената се менят и успешните производители на автомобили трябва да се адаптират към времето и да предлагат това което хората искат, а не да предлагат това което е било модерно преди 3 десетилетия и то да мухлясва в автосалона, щото тогава са били добри в това
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Ще го бъде ли ?
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

http://www.carscoops.com/2016/01/fca...oduct.html?m=1

Няма да е скоро, за пореден път отместват изваждането на нова линия автомобили.
                      145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                        http://www.carscoops.com/2016/01/fca...oduct.html?m=1

Няма да е скоро, за пореден път отместват изваждането на нова линия автомобили.
                        Ми според картинката в това което си цитирал, малкия SUV остава за 2016/2017, по-големите са отложени...
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                        X